Tuesday, April 6, 2010

‎​This puzzle is called Lateral Thinking ...
Scroll down slowly and be honest to yourself.
Stimulate your minds....Think like a wizard . . .

man
1. ------------
board



Ans. = man overboard


Okay, let's see if you've got the hang of it.

stand
2. ------------
i

Ans. = I understand

Got the drift ?


Let's try a few now and see
how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/ g/



Ans. = reading between the lines



4.
r
road
a
d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?



Redeem yourself.

5. cycle
cycle
cycle



Ans. = tricycle

Not easy to figure out ha!



0
6... ------------
M.D.
Ph.D.



Ans. = two degrees below zero


C'mon give it a little thought ! !

7. knee
light



Ans.. = neon light
( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.

ground
8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet



Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !



9. he's X himself



Ans. = he's by himself

Now u messing up big time.



10. ecnalg



Ans. = backward glance

Not even close ! !



11. death ..... life



Ans. = life after death



Okay last chance ............ .......

12. THINK



Ans. = think big ! !



And the last one is real fundoo - - -

13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..



Ans. = long time no 'C'

No comments:

Post a Comment